FAQ

Er is geen voorschrift nodig om Blackwolf Workoutsupplementen te bestellen.

Er zijn geen bijwerkingen bekend voor de reeks Blackwolf Workoutsupplementen wanneer gebruikt volgens de aanwijzingen van elk product. De reeks van supplementen is grondig getest om u te voorzien van de beste resultaten, en zij zijn 100% veilig voor gebruik.

Aanwijzingen voor gebruik kunnen worden gevonden op elke productpagina.

Alle ingrediënten die zijn gebruikt in elk supplement kunnen worden gevonden op de individuele productpagina’s. De balans van de ingrediënten is wetenschappelijk geformuleerd om de beste resultaten te leveren.

Nee. De met zorg geselecteerde ingrediënten in de Blackwolf Workoutsupplementen zullen niet zichtbaar zijn in een dopingtest. Indien u niet zeker bent, kunt u de ingrediënten vergelijken met de anti-doping verboden drugs lijst.

Een aantal verschillende factoren zijn betrokken als het gaat om hoe snel u resultaten zult zien door het gebruik van Blackwolf-producten. Zoals onder andere uw workoutintensiteit, frequentie, leeftijd en algemene dieet. Over het algemeen beginnen onze klanten na 2 of 3 weken van gebruik van de producten volgens de aanbevolen richtlijnen geweldige resultaten te zien. Hoe meer toegewijd en gefocust u bent bij uw aanpak om uw gezondheids- en fitnessdoelstellingen te bereiken, hoe sneller de resultaten zich zullen laten zien!

Dit is echt afhankelijk van uw gezondheids- en fitnessdoelstellingen. Wilt u bulken of vet verliezen? Voor welke sporten traint u? Wat is uw leeftijd, hoe actief bent u?

Het eerste dat u moet berekenen is uw basaalstofwisseling (BMR). Hierdoor komt u te weten hoeveel calorieën u nodig heeft om uw huidige gewicht te behouden in een gematigd klimaat zonder enige fysieke beweging. De formule is als volgt:

  • (BMR Mannen) = 66,5 + (13,75 x gewicht in kg) + 5,003 x lengte in cm) – (6,755 x leeftijd in jaren)
  • (BMR Vrouwen) = 655,1 + (9,563 x gewicht in kg) + 1,850 x lengte in cm) – (4,676 x leeftijd in jaren)

Uiteraard spenderen niet veel mensen hun leven zonder ook maar enige activiteit uit te voeren! De volgende stap is om te ontdekken hoeveel calorieën u moet consumeren om uw huidige gewicht te behouden met uw huidige levensstijl. Dit doet u door uw BMR-getal te vermenigvuldigen met de gids hieronder.

  • Niet actief / Geen enkele vorm van lichaamsbeweging. Dagelijkse calorieën benodigd = BMR x 1,2
  • Licht actief / 1 of 2 dagen per week lichaamsbeweging. Dagelijkse calorieën benodigd = BMR x 1,375
  • Middelmatig actief / lichaamsbeweging tussen de 3 en 5 maal per week. Dagelijkse calorieën benodigd = BMR x 1,55
  • Zeer actief / Lichaamsbeweging tussen de 6 en 7 maal per week. Dagelijkse calorieën benodigd = BMR x 1,725
  • Extreem actief / Lichaamsbeweging tweemaal per dag. Dagelijkse calorieën benodigd = BMR x 1,9

Nu u uw huidige getallen kent, kunt u beslissen of u calorieën moet toevoegen of weglaten van uw dieet om aan te komen of af te vallen. U kunt ook het intensiteitsniveau en de frequentie van uw lichaamsbeweging op dezelfde manier aanpassen.

Het is gratis! Wij verzenden Blackwolf Workoutsupplementen wereldwijd zonder extra kosten, en wij gebruiken discrete verpakkingen om uw privacy te garanderen.

Wij accepteren momenteel betalingen via Visa, MasterCard, Amex en PayPal door middel van een veilig en beveiligd 256-bits versleuteld kassasysteem. Er hoeft geen verkoopbelasting te worden betaald over de Blackwolf Workoutsupplementen.

Wij bieden een terugbetaling voor ongeopende artikelen tot 14 dagen nadat zij zijn besteld. Als u meer informatie wilt over ons terugstuur- en terugbetalingsbeleid, of als u een terugbetaling wilt regelen, gelieve dan te e-mailen naar support@blackwolfworkout.com.

Uw bestelling is Corona Safe!

Bij het inpakken van uw bestelling gebruiken wij mondmaskers.

We gebruiken regelmatig handdesinfecterend middel van medische kwaliteit en handschoenen bij het inpakken.

Onze bezorgdiensten maken gebruik van contactloze drop-off.